Uncategorized

Afacerea ta poate fi finantata aici

Posted by andrei

Probabil ca oricine viseaza sa aiba candva propria afacere, iar acum totul e realizabil pentru ca in ziua de azi e mult mai simplu sa infiintezi o societate spre deosebire de anii trecuti. Totusi, mult mai dificila este dezvoltarea acesteia si trecerea pe profit, iar obtinerea finantarii necesare nu e deloc cea mai usoara sarcina. Totusi, merita sa afli mai multe despre Omnicredit care iti aduce mai aproape o multime de solutii pe care merita sa le descoperi. Asadar, pentru cesionare creante prin factoring chiar ai nimerit unde trebuie.

De ce Omnicredit

Inainte de toate oricine ar trebui sa stie cateva detalii de baza despre Omnicredit care reprezinta prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania ce promite o multime de beneficii pentru antreprenori. De-a lungul anilor Omnicredit a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate afaceri din Romania pe care le-a sustinut prin solutiile financiare propuse.

Ce este factorginul

Astfel, una dintre cele mai populare este factoring-ul care e numai buna pentru intreprinderile mici si mijlocii care ofera produse si servicii cu factura la termen de plata in viitor pentru ca pot exista nenumarate momente in care sa fie nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Prin intermediul acestei solutii de finantare iti vei cesiona creantele catre Omnicredit care iti va plati banii pe loc si nu vei mai fi nevoit sa astepti, iar pe aceasta cale te vei bucura de toata flexibilitatea de care poti avea nevoie.

Ideal pentru toate afacerile

In plus, solutia se dovedeste a fi potrivita pentru toate tipurile de afaceri, indiferent daca vinzi lenjerii de pat, detii o firma de curatenie, una de IT sau o fabrica de mobila, oricand e bine de stiut ca poti avea acces la o solutie financiara pe care sa e poti baza.

Mult mai simplu online

In conditiile in care aici activitatea se desfasoara exclusiv online e de la sine inteles ca vei avea parte de o multime de avantaje importante si poti sa faci mari economii de timp, ceea ce este esential in toate conditiile.

Eficienta maxima

Nu dureaza mai mult de 30 de secunde sa iti faci cont pe platforma, dupa care ai acces la toate solutiile de finantare propuse de Omnicredit. Trebuie doar sa incarci documentele necesare pentru cesionare creante prin factoring, urmand ca mai apoi in cel mult o ora sa primesti un raspuns cu privire la solicitarea ta. Daca acesta este pozitiv atunci

Mai usor cu ajutorul specialistilor

Cu siguranta va fi mult mai usor sa gestionezi o problema atunci cand ai acces la o echipa de specialisti cu o experienta de peste 15 ani in domeniul economic. Pentru acestia nu exista o situatie care sa fie mult prea complicata si prea dificil de gestionat. Totodata, orice antreprenor are ocazia de a dobandi noi cunostinte care sa ii fie utile atunci cand isi deruleaza activitatea.

Conditiile nu sunt stricte

Conditiile impuse pentru a avea acces la cesionare creante prin factoring la Omnicredit nu sunt deloc stricte, astfel ca aceasta e o solutie financiara are e accesibila pentru toata lumea. Cu siguranta, in alte contexte institutiile financiare impun fel si fel de reguli care sunt dificil de respectat, fapt care, bineinteles, poate pune o firma in dificultate atunci cand are nevoie de un ajutor financiar.

Evita birocratia

Nu in ultimul rand, la Omnicredit vei echita birocratia, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji ca ai de asteptat la cozi interminabile, nu trebuie sa faci dosare stufoase si nu te confrunti cu piedici la tot pasul, ci totul e transparent, simplu, rapid, eficient, adica ideal pentru a gestiona un business.

Related Post

Leave A Comment