Uncategorized

Aici am gasit posetele mele preferate

Posted by andrei

Este bine cunoscut faptul ca o poseta aleasa cu inspiratie poate face diferenta in tinuta oricarei femei, astfel ca este ideal sa ne orientam catre cele mai grozave optiuni din magazine. Nu stii unde sa cauti? E simplu, te orientezi catre Wild Inga si, cu siguranta, nu vei fi dezamagita intrucat aici sunt comercializate doar genti de calitate, care sa multumeasca pana si pe cele mai pretentioase persoane. Modelele sunt foarte variate, iar una dintre cele mai cautate serii e reprezentata de gentile Jackie, care se dovedesc a fi potrivite in mai multe contexte. Aceasta mini colectie este alcatuita din 12 genti de culori diferite, care se vor adapta in anumite conditii, asa ca descopera-le pe toate pentru a fi mai simplu sa iei o decizie foarte inspirata.

Diverse optiuni

Geanta Jackie de culoare verde cu detalii glitter este potrivita alaturi de o tinuta inchisa, pe cand cea neagra cu capse aduce ceva mai multa flexibilitate intrucat aceasta culoare este foarte versatila, motiv pentru care orice femeie se va bucura de toata flexibilitatea de care are nevoie atunci cand pregateste un outfit. La fel de versatila este si cea nude, datorita culorii sale prietenoase, insa nu trebuie omise nici detaliile pielii de piton, iar cine isi doreste ceva mai special poate alege versiunea puzzle, de culoare alba in combinatie cu un verde fistic, poseta ce pare desprinsa dintr-un tablou al faimosului pictor Picasso.

Pentru o iesire in club se poate alege geanta Jackie violet care dispune si aceasta de cateva detalii glitter, dar nu se va da gres nici cu cea albastra, care este infrumusetata prin cateva perle, avand un design minimalist. Mai este disponibil un model cu cateva flori adaugate manual, poseta fiind mov, astfel ca se va potrivi de minune alaturi de tinuta adecvata, la fel ca versiunea gri, care aduce ceva mai multa libertate, avand aceleasi detalii glitter.

Nu trebuie omisa nici modelul nude, care dispune de un buzunar exterior mare, de culoare rosie, iar aceasta se poate purta atat pe umar, cat si in mana, versiunea fiind similara cu cea bleumarin, care dispune de acelasi buzunar, insa de culoare galbena. Ultimele doua optiuni sunt reprezentate de versiunile nuvo si snake, care sunt de culoare albastra si bleumarin, insa care se deosebesc prin detaliile ce imita pielea de sarpe.

Cumpara acum orice iti doresti

Asadar, este imposibil ca cei care aleg aceste genti Jackie sa nu fie multumiti de decizia luata, intrucat posetele pot fi purtate atat in timpul liber, cat si la serviciu sau la o ocazie speciala, iar preturile sunt chiar foarte prietenoase. Tarifele variaza intre 463 si 999 de lei, in functie de versiunea aleasa, iar calitatea nu va dezamagi niciodata la Wild Inga.

Leave A Comment