Uncategorized

Aici gasesti tot ce iti trebuie pentru dormitor

Posted by andrei

Fiecare dormitor este alcatuit din cateva elemente care nu au cum sa lipseasca, iar printre acestea se numara lenjeriile, care indeplineste mai multe functii, precum un confort adecvat, dar si infrumusetarea incaperii, alaturi de completarea atmosferei. Asadar, descopera produsele CasaNewConcept si alege produsele de care ai nevoie, astfel incat sa te poti bucura de cele mai bune conditii in orice situatie.

Diferite categorii

Poate ca unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca se gasesc tot felul de categorii de lenjerii, de la cele din bumbac, pana la cele din finet sau chiar fibra de bambus. Totul tine de preferinte si de bugetul alocat de fiecare persoana in parte, insa cu totii vor fi pe deplin multumiti de ofertele disponibile aici. Oricine poate alege o lenjerie plus pilota cadou intrucat se impusca doi iepuri dintr-o singura lovitura si se plateste acelasi pret. Totodata, si tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca printr-un buget intre 179 si 209 lei pot fi alese cateva seturi grozave.

Nenumarate design-uri

Gusturile si nevoile difera mult, insa CasaNewConcept si-a propus sa multumeasca pe toata lumea, motiv pentru care se gasesc toate desenele posibile, de la forme geometrice, la motive florale, orase, masini, personaje din desene animate, citate sau diferite mesaje, insa nu lipsesc nici modelele ceva mai simple, care sunt mai versatile si se adapteaza de minune in toate conditiile.

Calitate superioara

Pentru ca seturile sunt alcatuite din lenjerii din bumbac 100% sau bumbac satinat, acestea aduc cele mai bune conditii in toate dormitoarele, asigura un somn odihnitor, sunt placute la atingere, nu provoaca alergii si absorb umezeala. Cu alte cuvinte, se dovedesc a fi ideale in orice sezon, pentru ca iarna se pastreaza calduroase, in timp ce vara aduc mai multa racoare. Totodata, produsele nu se deterioreaza usor, nu isi pierd din proprietati, ci asigura o lunga durata de viata.

Intretinere rapida

O buna parte a lungii durate de viata este datorata si intretinerii simple a produselor, intrucat regulile sunt foarte usor de pus in practica, precum evitarea substantelor chimice si a detergentilor de proasta calitate, folosirea masinii de spalat la cel mult 30 de grade pentru ca fibrele sa nu fie afectate, iar fierul de calcat poate fi utilizat doar in anumite conditii.

Dimensiunea potrivita

Descopera produsele CasaNewConcept pentru ca acestea sunt foarte variate, insa se gasesc si toate dimensiunile necesare, fapt esential intrucat o marime nepotrivita nu numai ca aduce un aspect neplacut, ci si mai putin confort, astfel ca experienta poate avea de suferit. Totusi, dimensiunile sunt standard, si se potrivesc pentru toate tipurile de paturi, de la cele mai mici, pentru copii si o persoana, la cele medii sau cele mai mari, pentru doua persoane.

Related Post

Leave A Comment