Stiri din Tehnologie

Alege acum ceasul inteligent pe care ti-l doresti

Posted by andrei

Orice persoana care isi doreste sa fie la curent cu ultimele noutati trebuie sa aiba in colectie un smartwatch intrucat prin intermediul acestui dispozitiv cele mai noi informatii se afla direct la incheietura mainii. Cu alte cuvinte, nu mai e nevoie ca telefonul sa fie scos din buzunar pentru activitati obisnuite, iar apelurile pot fi preluate si initiate direct de la incheietura mainii. La fel de usor este sa fie urmarite si mesajele sau notificarile venite de pe retelele de socializare, iar cu ajutorul functiilor incorporate numeroase activitati sunt simplificate.

Pentru oricine

Un astfel de dispozitiv de la iUni este ideal pentru persoane de toate varstele, de la copii la adulti sau persoanele trecute de prima tinerete, gama fiind suficient de variata incat fiecare dintre acestia sa fie pe deplin multumiti. Si persoanele pasionate de sport trebuie sa aiba in colectie un astfel de gadget intrucat cu ajutorul functiilor incorporate este mult mai usor ca activitatea desfasurata sa fie monitorizata si imbunatatita.

Diferite caracteristici

Bineinteles, caracteristicile difera de la un model la altul, insa functiile de baza nu lipsesc, iar toate sunt accesibile printr-un ecran tactil a carui rezolutie si dimensiuni pot sa difere. La fel si capacitatea bateriei, insa in toate cazurile se asigura o autonomie de cel putin 4 zile, iar pentru incarcarea completa sunt de ajuns chiar si numai 60 de minute. Unele modele dispun de propria camera foto, fie permit folosirea pe cea a telefonului, iar muzica din telefon poate fi redata direct pe ceas.

Cumpara acum

Nu in ultimul rand, un astfel de dispozitiv de la iUni este accesibil pentru toate buzunarele, preturile fiind foarte prietenoase, iar cine comanda produse in valoare de minim 499 de lei se bucura de transport gratuit. Nu trebuie omisa nici posibilitatea de a merge in showroom pentru a alege de acolo cel mai potrivit smartwatch.

Related Post

Leave A Comment