Fashion

Am gasit cele mai frumoase costumase de botez

Posted by andrei

Botezul este unul dintre cele mai importante momente din viata tinerilor parinti, iar pentru ca acesta aduce o mare incarcatura emotionala, este de la sine inteles ca trebuie sa fie organizat cu minutiozitate, pentru ca totul sa iasa ca la carte. Astfel, sunt nenumarate detalii care conteaza, iar Andini vine in ajutorul tuturor cu cele mai bune sfaturi si cu produsele necesare pentru ca petrecerea de botez sa fie perfecta din toate punctele de vedere. Cu alte cuvinte, botezul marcheaza momentul in care bebelusul este crestinat si aduce ocazia potrivita de a fi prezentat tuturor membrilor familiei si prietenilor apropiati, aceasta traditie fiind una veche de cateva mii de ani visit.

Alegerea hainelor

Printre toate detaliile importante care trebuie sa fie puse la punct, una dintre cerintele revenite nasilor este alegerea hainutelor pentru cei mici, optiunile fiind destul de clare: rochite si body-uri in cazul fetitelor si costume pentru baietei, urmand ca acestea sa fie completate cu o pereche de papucei si eventual o caciulita. Totusi, chiar daca traditia impune ca hainele celor mici sa fie albe intrucat aceasta culoare este recunoscuta la nivel global si intotdeauna se asociaza cu puritatea, parintii si nasii au libertatea de a alege hainutele pe care le doresc, fiind de preferat, totusi, ca nuantele sa fie deschise si sa se evite culorile inchise.

De exemplu, culorile pastelate inlocuiesc cu brio albul si de multe ori par ca se potrivesc de minune in cazul bebelusilor, iar printre optiunile ideale pentru fetite se numara rozul, verdele sau galbenul. In acelasi timp, culorile costumelor de botez dedicate baieteilor pot fi albastru deschis, verde si nu numai, flexibilitatea fiind mai mare in acest caz. Totusi, este important ca in toate cazurile sa se foloseasca si scutecele pentru ca acestea sunt esentiale.

Respectarea traditiilor

Traditiile mai sunt respectate doar in anumite regiuni ale tarii si mai mult la dorinta parintilor sau bunicilor in varsta, intrucat tinerii, in special cei din zonele urbane, prefera sa organizeze botezurile dupa bunul plac si sa aleaga orice costume doresc pentru acest eveniment, fara a mai tine cont de regulile nescrise ale traditilor.

Calitatea produselor

Totusi, mai important decat oricare alt criteriu de selectie este calitatea produselor, iar Andini nu dezamageste la acest capitol, astfel ca toate costumele propuse sunt confectionate din cele mai bune materiale, iar cei mici se vor simti foarte bine in pielea lor. Aceste costume sunt, de obicei, confectionate din matase sau bumbac, materiale care vin cu mai multe plusuri, primul dintre acestea fiind ceva mai deosebit si asociat cu opulenta. Totusi, nici bumbacul nu trebuie neglijat, intrucat acesta aduce tot confortul necesar, e placut la atingere, iar cei mici se vor simti grozav de fiecare data cand il poarta.

Leave A Comment