Uncategorized

Am gasit o multime de vinuri care imi plac

Posted by andrei

Cunoscute pentru istoria indelungata in producerea unei varietati importante de soiuri de vin, podgoriile romanesti s-au remarcat dintotdeauna atat pe piata autohtona cat si pe cea internationala pentru raportul calitate-pret si gusturile deosebite, ce rivalizeaza chiar si cu cele mai importante marci de peste hotare.

Astfel, daca ar fi sa luam o pagina din cartea istoriei vinului nostru, am descoperi ca primele astfel de mentiuni scrise dateaza de pe vremea dacilor, atunci cand bautura facuta din strugurii zdrobiti prin metode rudimentare avea rol ritualic, totodata fiind descoperita si proprietatea acestuia de a-l slabi in lupta pe cel ce exagereaza cu consumul ei.

Odata cu trecerea anilor, atat metodele de preparare cat si soiurile au fost diversificate si ordonate pe categorii, astfel incat in prezent ne putem bucura de asocieri diverse ale vinului cu anumite alimente, fapt ce potenteaza reciproc aromele, pentru o experienta culinara deosebita. Totodata, odata cu studiul aprofundat al fiecarui sortiment in parte s-a descoperit si faptul ca vinul rosu indeosebi poseda si calitati curative, un pahar zilnic fiind chiar indicat pentru a ne bucura de  beneficiile substantelor nutritive pe care il contine.

Istorie bogata, calitate superioara si preturi competitive

Daca ar fi sa ne rezumam la cateva caracteristici ce ar putea descrie niste vinuri romanesti am porni intotdeauna cu istoria indelungata de productie a acestora, ce a permis experimentarea cu diferite soiuri, tehnici de producere ori proceduri de pastrare, observarea zonelor prolifice pentru industria viticola si intemeierea de podgorii care in prezent se lauda cu ani de traditie si recunoastere pe plan international a sortimentele proprii. In ceea ce priveste educarea publicului, putem spune cu certitudine faptul ca in randul consumatorilor de toate varstele, acestia aleg sa cumpere vinuri romanesti nu doar datorita unui sentiment patriotic, ci chiar datorita varietatii si a calitatii certificate, atribute ce au fidelizat multi clienti de-a lungul anilor.

Despre Budureasca

Situata in binecunoscuta regiune Dealu Mare, crama Budureasca a luat nastere in anul 2013, ajungand sa fie intr-un timp scurt una dintre cele mai bine cotate astfel de institutii din zona. Diversitatea de soiuri si gusturi precum si preturile competitive, sunt toate calitati ce recomanda sortimentele proprii ca fiind cel putin demne de incercat de orice impatimit al vinurilor.

Daca si domnevoastra doriti sa degustati cele mai bune soiuri marca Budureasca dar nu aveti in plan o vizita pana la cramele din Dealu Mare in viitorul apropiat puteti oricand sa intrati pe site-ul podgoriei pentru a va alege dintr-o multitudine de soiuri la doar un click distanta. Pe site, puteti gasi ceea ce cautati foarte usor datorita sistemului de cautare ce grupeaza vinurile in functie de culoare, gust, pret sau anul de provenienta, avand in acelasi timp si optiunea de a cauta in functie de marca sau ofertele curente.

Related Post

Leave A Comment