Uncategorized

Beneficiile unui implant dentar

Posted by andrei

Foarte mulți pacienți care ajung la medicul stomatolog aleg implantul dentar, iar astăzi ne-am propus să aflăm care sunt motivele pentru care un implant dentar este mai potrivit pentru unii pacienți decât proteza dentară.

  1. Protezele pe bază de implant oferă o funcție ce ajută la mestecat mult mai bună decât alte proteze.
  2. Sunt superioare din punct de vedere estetic și ca durabilitate.
  3. Vă scutește de a mai a folosi protezele dentare amovibile și îi ajută pe cei care folosesc protezele mobile să-și recapete încrederea în sine.
  4. Diminuarea rezistenței oaselor maxilarului este redusă datorită implantului dentar.
  5. Elimină necesitatea purtării unui aparat dentar.
  6. Deoarece susține gingiile și osul, oferă rezultate mai naturale și estetice în comparație cu protezele dentare. Datorită implantului dentar, se asigură o dietă mai sănătoasă și echilibrată.

În ce cazuri se poate aplica implantul?

Nu trebuie uitat că dinții tăi afectează nu doar mestecatul, ci și vorbirea, aspectul și chiar carisma personală. Implanturile pot fi aplicate în cazurile de lipsă a unui singur dinte, lipsă a mai multor dinți și edentație completă.

Pot avea tratament cu implant?

Oricine are o capacitate normală de vindecare a rănilor, poate asigura igiena bucală, are o structură osoasă sănătoasă la care se poate ajunge în cantitate suficientă și nu are anumite boli care sunt incomode pentru construcția implantului poate primi tratament cu implant. Dacă vă doriți un implant dentar, medicul dumneavoastră stomatolog va decide dacă implantul este alegerea potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Care sunt beneficiile aplicării implantului?

Implantul este o aplicație solidă și confortabilă. Protezele realizate pe implanturi înlocuiesc dinții adevărați, creând cea mai naturală structură. În procesul de completare a dinților lipsă, dinții sănătoși rămân neatinsi. Această metodă este mult mai durabilă decât toate protezele. Prin urmare, efectele pierderii dinților vor fi atât psihologice, cât și fiziologice. Implantul, ca orice operație specială care inlocuieste dintele natural, aduce cea mai sigură și sănătoasă soluție la tot felul de probleme cauzate de pierderea dintilor.

Fabricat din metal de titan, care este plasat în locul dinților lipsă, implantul dentar nu are efecte secundare pentru organism și poate funcționa ca un dinte natural după finalizarea combinației sale cu țesutul osos.Dintele realizat pe implant arată ca dintele natural și funcționează la fel de bine. În diferite etape ale istoriei sale, oamenii au văzut ca o soluție de a instala piese care vor servi drept dinți pe osul maxilarului. Astăzi, cel mai folosit metal ca material de implant este titanul. De asemenea, titanul este un metal cu compatibilitate excelentă cu țesuturile și a fost folosit în siguranță în multe domenii ale medicinei de secole.

Dacă intenționați să vă faceți un implant dentar și vreți ca această operație să decurgă sub atenta supraveghere a unui medic specialist, la Stoma Urgent acest lucru este cu putință.

Related Post

Leave A Comment