Uncategorized

Brandul Nanana

Posted by andrei

Un concept inedit care a stat la bazele brandului Nanana a fost crearea unei comunitati online unde artisti vizuali sa isi poata crea propriile expozitii care sa ii ajute sa isi faca lucrarile cunoscute si mai apoi sa le vanda. Astfel ca, brandul a devenit locatia de intersectie unde acesti artisti pot lua mult mai usor contact cu potentiali clienti, iubitori de arta, care si-ar dori obiecte vestimentare personalizate tocmai cu acest tip de lucrari.

Tricou mânecă scurtă guler larg fitted Damă Expresser Black

Artistilor independenti li se ofera posibilitatea de a-si pune bazele unei mici afaceri prin deschiderea unui magazin online, in mod gratuit, direct pe platforma. In acest mod, scapa de o investitie majora pe care ar fi trebuit sa o faca, in prima instanta, dar si de grijile pe care le presupune o astfel de afacere. Ceea ce au ei de facut este sa realizeze lucrari artistice originale, care sa inspire clientii sa isi doreasca sa si le imprime pe un articol vestimentar. Responsabilitatea cu care vine la pachet intreg procesul de vanzare-cumparare, revine brandului Nanana. Acestia se vor ocupa integral de ceea ce inseamna aprovizionarea, productia, imprimarea, ambalarea si livrarea produselor finale.

Brandul Nanana se bucura de o reputatie extrem de favorabila pe piata de roduse personalizabile din Romania, reputatie consolidata de-a lungul a 20 de ani de experienta in domeniu. De acest avantaj se pot bucura si micii antreprenori, la  inceput de drum, care aleg sa colaboreze cu ei. Lucrarile lor vor ajunge foarte usor la o arie larga de persoane, clienti vechi si noi Nanana, si astfel cresc exponential sansele de a fi vandute.

Clientii interesati de aceasta latura a artei vizuale pot naviga cu usurinta printre miile de modele disponibile pe site, care sunt organizate pe categorii reprezentative, fapt care sa faciliteze alegerea unui model optim.

In acest mod nu doar ca beneficiezi de un produs unic, personalizat, dar in acelasi timp ajuti un artist la inceput de drum sa isi dezvolte pasiunea si sa o transforme intr-o mica sursa de venit. Prin achizitia facuta, devii posesorul  unei opere de arta originale, imprimata pe obiectul tau vestimentar; sustii un artist  la inceput de drum care isi primeste rasplata in urma achizitiei, si, mai mult decat atat, faci o alegere responsabila fata de mediul inconjurator, Nanana fiind un brand care se bazeaza pe principii de sustenabilitate si responsabilitate sociala.

In ceea ce priveste efectuarea comenzii, procesul este foarte simplu, realizandu-se in cativa pasi esentiali. In prima faza este sunt necesare alegerea modelului cel mai atractiv, a produsul dorit: maiou, bluza, tricou sau hanorac; a marimii potrivite si a culorii produsului. Ulterior e necesara introducerea datelor de livrare si a metodei de plata. Din acest punct, livrarea se va face in cel mai scurt timp, prin curier, direct la usa.

Related Post

Leave A Comment