Stiri din Tehnologie

Camerele de spionaj au devenit din ce in ce mai mici

Posted by andrei

Filmele cu spioni nu mai reprezinta o raritate, intrucat acestea pot deveni realitate cu ajutorul evolutiei tehnologice ce permite oricarei persoane sa se bucure de cele mai grozave gadgeturi la un pret accesibil. Astfel, cei interesati poti achizitiona oricand o camera de spionaj, care se gaseste sub diferite forme, pentru toate nevoile si preferintele, rolul acesteia fiind aceea de a permite inregistrarea video si audio intr-un mod foarte discret, care sa nu dea de banuit celor din jur.

Discretie

Asadar, o camera ascunsa intr-un cuier de perete, cu siguranta, va fi ideala in toate conditiile, intrucat aceasta este, aparent, un simplu cuier, unde sa fie agatate hainele, si poate fi inclusa atat la domiciliu, cat si la birou. Pe aceasta cale se pot monitoriza copii, bonele lor sau angajatii, insa se protejeaza si locuinta sau biroul impotriva musafirilor nepoftiti. In plus, aceasta permite chiar urmarirea in timp real a imaginilor de pe orice dispozitiv precum telefon, tableta sau laptop, daca acestea se afla la o distanta de pana la 70 de metri de camera de spionaj.

Principalele functii

Inregistrarea se face la rezolutie Full HD pentru a putea distinge fiecare element capturat, iar autonomia este de pana la 2 ore, in timp ce memoria poate fi suplimentata pana la 32 GB prin inserarea unui card microSD. Nu trebuie omis nici senzorul de miscare incorporat, prin intermediul caruia inregistrarea va porni doar atunci cand se detecteaza o miscare pe o raza de circa 6 metri.

Unde gasesc?

Astfel de dispozitive se gasesc in cadrul magazinului online iUni, unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar gama e suficient de variata, pentru toate nevoile. In plus, clientii au ocazia si de a testa sistemele in cadrul showroom-ului din Bucuresti pentru a fi siguri intotdeauna ca vor lua cea mai buna decizie.

Related Post

Leave A Comment