Uncategorized

Când este necesar să mergem la dentist?

Posted by andrei

Pentru mulți oameni trec adesea ani de zile fără o vizită la dentist, din cauza fricii, problemelor de buget sau pentru că, pur și simplu, ei cred că dinții lor nu au probleme. Oricare ar fi motivul visit , vizita la dentist de două ori pe an vă va face ție și zâmbetului tău mult bine.

Dacă au trecut ani de când nu te-ai așezat pe scaunul stomatologului, această listă de motive poate fi motivația de care ai nevoie pentru a începe să ai mai multă grijă de tine. Mai mult, dacă aveți nevoie de un specialist care să vă ajute, la Dental Medical puteți găsi un bun medic stomatolog în București.

1.    Îngrijirea preventivă regulată vă va salva dinții și banii

Problemele dentare sunt mult mai ușor de tratat devreme visit receptpligtig medicin uden recept, înainte ca acea carie minusculă care ar fi putut fi ușor reparată q treatment official pentru câțiva lei să se transforme într-un dinte cariat care are nevoie de un canal radicular costisitor sau chiar un implant.

2. Suferiți de halitoză gravă (respirație urât mirositoare)

Oricât de neplăcut și obișnuit ar fi, respirația urât mirositoare persistentă este un semn al unei afecțiuni mai grave. Respirația urât mirositoare poate fi cauzată de particulele de mâncare rămase pe dinți, gură uscată și produsele din tutun. Cu toate acestea, o afecțiune hepatică sau renală, diabetul, bronșita cronică sau sinuzita ar putea fi de vină. Dacă vă luptați cu respirația urât mirositoare constantă, asigurați-vă că vă consultați cât mai curând posibil la un medic at Moonrock Canada.

3. Pentru a menține un zâmbet strălucitor

În timp ce periajul și folosirea aței dentare acasă este o modalitate excelentă de a vă menține dinții și gingiile în stare optimă, vizitele de rutină la dentist vă pot ajuta să obțineți un zâmbet și mai sănătos. Stomatologul dumneavoastră poate îndepărta placa de sub linia gingiei și locurile greu accesibile dintre dinți în care periuța de dinți nu poate ajunge. În plus, un medic dentar în București, precum cei de la Dental Clinic, pot oferi tratamente dentare pentru a oferi o protecție de durată a plăcii dentare.

4. Pentru a preveni bolile parodontale

Boala parodontală este o infecție a țesuturilor care vă susțin dinții. Gingivita este o formă mai ușoară, mai tratabilă a bolii, care afectează doar gingiile. Cu toate acestea, poate duce la o formă mai gravă de boală parodontală, numită parodontoză. Unele semne de avertizare includ sângerarea gingiilor, respirația urât mirositoare constantă, gingiile roșii, umflate sau sensibile și dinții care se despart sau se desprind. Rețineți că este posibil să nu aveți simptome vizibile, motiv pentru care este important să vizitați regulat la un medic stomatolog în București, la cabinetele Dental Medical.

Ai grijă de tine și de zâmbetul tău!

Related Post

Leave A Comment