Uncategorized

Care sunt posibilitatile de angajare la malul marii?

Posted by andrei

Constanta este unul dintre cele mai atragatoare orase ale tarii in timpul verii datorita deschiderii sale la mare, astfel ca invita persoane din toate colturile Romaniei, dar si din strainatate. Insa cat de atragator este orasul pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca? Suficient, cel mai mare angajator fiind santierul naval, care are aproape 2.500 de angajati. Insa cei care sunt interesati de alte joburi, cu siguranta, vor avea de unde sa aleaga, asa ca poti incepe prin a apela la Retaillium in Constanta.

Aceasta este o noua platforma care iti vine in ajutor, prin publicarea celor mai noi anunturi din diferite domenii, astfel ca aduce angajatorii mai aproape de angajati. Asadar, dupa ce vei identifica locurile de munca care te intereseaza, poti incepe pregatirile pentru a avea sanse mari sa fii ales in fata contracandidatilor tai.

CV-ul este esential

Bineinteles, legatura ta directa cu orice companie se va face prin intermediul CV-ului, care trebuie sa includa abilitatile si competentele cerute de catre angajator. Lipsa experientei nu ar trebui sa te demoralizeze pentru ca poti castiga la alte capitole, iar un mare avantaj de care te bucuri la Retaillium e reprezentat de oportunitatea de editare a CV-ului, ceea ce presupune ca acesta poate fi adaptat in asa fel incat sa se plieze pe cerintele fiecarui angajator.

Pe aceasta cale vei avea sanse mari sa fii angajat si este important ca CV-ul sa nu fie incarcat cu informatii care nu sunt relevante in cazul de fata, dar nici sa nu fie prea gol. Ideal ar fi sa evidentiezi abilitatile si plusurile, iar slabiciunile sa le maschezi intr-un mod cat mai creativ. Totodata, vei avea cateva secunde la dispozitie sa atragi atentia prin CV-ul si scrisoarea de intentie, asa ca aloca mult timp pentru a le face sa fie perfecte.

Pregatirea pentru interviu

Daca CV-ul este bine pus la punct, de acum urmeaza sa fii chemat la interviuri, iar acesta este momentul adevarului intrucat trebuie sa faci o impresie cat mai buna. Totul depinde numai de tine, asa ca poti sa faci tot ce iti sta in putinta, incepand de la documentarea despre compania care te intereseaza. De asemenea, pentru a fi pregatit pentru orice intrebare, poti apela la prieteni si cunostinte care au mai lucrat intr-o firma, astfel incat sa beneficiezi de informatii din interior care, cu siguranta, iti vor fi de folos.

Prima impresie este vitala, asa ca imbraca-te frumos, cu cele mai grozave articole vetimentare din colectia ta si nu trebuie sa uiti de contactul vizual, care este esential. Totodata, trebuie sa arati increderea in tine, sa nu fii ezitant si, cu siguranta, vei fi foarte aproape de orice loc de munca iti doresti, totul cu ajutorul Retaillium in Constanta.

 

Related Post

Leave A Comment