Lifestyle

Cat de dificil mi-a fost sa aleg un fotograf potrivit

Posted by andrei

Fotografii captureaza cele mai importante momente din viata cuiva, aceasta fiind nu numai pasiunea lor, ci si jobul, motiv pentru care alegerea unui fotograf potrivit se poate dovedi a fi o sarcina complicata in contextul in care pe piata sunt foarte multi. Fie ca se doreste un fotograf pentru nunta, pentru botez, pentru aniversarea copilului, o petrecere la serviciu, fie un alt eveniment important, este esential sa fie cunoscute cateva criterii importante pentru alegerea acestora.

Intreaba-ti prietenii

In primul rand iti vei putea intreba prietenii si cunostintele care au mai fost puse in situatia de a apela la serviciile unui fotograf profesionist. In functie de raspunsurile primite si de obiectivitatea acestora se poate lua o decizie, fie se poate trece la pasul urmator: documentarea pe forumuri. Exista o multime de site-uri unde utilizatorii isi destainuie experientele pe care le-au avut cu anumiti fotografi, motiv pentru care cu ajutorul acestora poate fi mai usor sa se restranga lista.

Intrebari cheie

Dupa ce lista se limiteaza la cativa potentiali fotografi este important sa se stabileasca nivelul de experienta al acestora si eventuala certificare profesionala, tipul contractului care se va intocmi, stilul abordat, ce servicii sunt incluse in diferite pachete precum si tipul de echipament folosit, pentru ca pe baza acestor intrebari cheie se va putea determina in mare masura profesionalismul unui fotograf.

Portofoliu bogat

Bineinteles, este ideala studierea portofoliilor intrucat acestea pot fi vazute ca niste carti de vizita si reprezinta o sansa buna pentru clienti sa determine daca viziunea este pe aceeasi lungime de unda. Oricine poate verifica site-ul www.laur-gales.ro pentru a vedea munca depusa de acest fotograf care este suficient de experimentat pentru a duce la obtinerea celor mai grozave rezultate in toate situatiile.

Pretul corect

Chiar daca cele mai multe persoane tind sa se orienteze intotdeauna catre cel mai mic pret, in acest caz chiar nu ar trebui, intrucat un tarif mai mic, de cele mai multe ori, inseamna si o calitate inferioara a serviciilor. Totusi, nici cel mai mare pret nu justifica intotdeauna calitatea serviciilor oferite, astfel ca este ideal sa se gaseasca o cale de mijloc care sa multumeasca pe toata lumea.

Alte intrebari importante

De asemenea, in functie de evenimentul pentru care se doreste angajarea fotografului profesionist, sunt importante cateva detalii, precum numarul de persoane incluse in echipa acestuia, numarul de ore in care acesta va fi prezent la eveniment, daca se poate depasi numarul de ore stabilit initial, experienta anterioara in cadrul aceluiasi tip de evenimente, editarea tuturor fotografiilor sau doar a celor mai importante, fie in cat timp vor fi livrate imaginile. Asadar, pentru a evita o multime de riscuri, oricine poate apela direct la www.laur-gales.ro care are experienta necesare pentru a multumi pe oricine.

Leave A Comment