Auto

Cateva puncte forte ale instalatiilot gpl pentru masini

Posted by andrei

Cu totii stim cat de mult au crescut preturile la carburanti in conditiile in care a fost adaugata o noua acciza, motiv pentru care majoritatea soferilor cauta diferite modalitati prin care sa faca economii la fiecare drum parcurs. Astfel, una dintre cele mai potrivite optiuni este optarea pentru instalatii GPL, intrucat acestea sunt foarte eficiente, sigure si aduc economii considerabile la fiecare drum parcurs, fiind mai populare in randul motoarelor pe benzina.

Costuri mici

Pretul mediu al unui astfel de sistem este de circa 500 de euro, insa tarifele pot sa difere in functie de marca, modelul si motorul autoturismului. In schimb, suma se amortizeaza in primul an sau chiar mai rapid, in functie de distanta parcursa, urmand ca mai apoi economiile sa fie resimtite direct in buzunarul soferilor.

Siguranta

Cu siguranta, nimeni nu isi doreste ca sistemul GPL sa riste sa aiba scurgeri, motiv pentru care este esential sa fie alese doar cele mai de calitate, iar acestea sa fie instalate doar in service-uri acreditate RAR. Pe aceasta cale clientii beneficiaza si de garantie si este esential de stiut ca instalatiile disponibile in ziua de azi sunt mult mai sigure si mai moderne decat cele din trecut, astfel ca sunt evitate nenumarate probleme.

Performante

Cine alege instalatii GPL se bucura de cele mai bune performante, in special, pentru ca acestea ajuta la prelungirea duratei de viata a motorului cu pana la 2 ani, intrucat gazul petrolier lichefiat este un carburant mult mai curat si nu se mai depun substante nocive pe componentele motorului.

Suficient spatiu

 

Mai mult, rezervoarele sunt in ziua de azi mai compacte, ceea ce presupune ca pot inlocui cu succes roata de rezerva, astfel incat soferii sa aiba la dispozitie tot spatiul din portbagaj, iar orice vacanta sa fie mai comoda si mai practica.

Related Post

Leave A Comment