Uncategorized

Cine nu a gustat niciodată bomboane Baci trebuie să comande de la Market Saponella

Posted by andrei

Cine nu cunoaște sau nu a gustat niciodată celebrele bomboane baci? Acestea sunt bomboane de ciocolată rotundă, cu formă neregulată, în care bucățelele de alune sunt acoperite cu ciocolată neagră delicioasă. O altă caracteristică a acestei ciocolate https://4porngames.com/de/, care o face unică și îi evidențiază natura romantică (subliniată și de nume, care înseamnă „sărut” în italiană) este prezența, în fiecare ambalaj de culoare argintie, a unui citat de dragoste, tradus în mai multe limbi.

În ceea ce privește citatele de dragoste, există o legendă dulce despre ele. Se pare că inventatorul produsului, Luisa Spagnoli, s-a îndrăgostit de Giovanni Buitoni și obișnuia să-i trimită note de dragoste pe bucăți de hârtie, pe care apoi le-a împachetat în jurul ciocolatelor care trebuiau testate. Acest gest romantic a fost scânteia unei idei geniale, care a determinat succesul bomboanelor Baci Perugina, care reprezintă astăzi ciocolata îndrăgostiților.

De-a lungul istoriei sale de aproape o sută de ani, bomboanele Baci au fost făcute în mai multe variante, dintre care una chiar cu cireșe în loc de alune și cu umplutură de lichior în loc de ciocolată. Încercări neputincioase de a diversifica un produs care a fost întotdeauna apreciat în forma sa originală. Astăzi pe piață sunt disponibile următoarele variante: clasică, extra neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă. De asemenea, există bomboane Baci Perugina Rosa, recent lansată. Ciocolata roz se obține nu prin folosirea coloranților artificiali, ci folosind o boabe de cacao speciala, numite boabe de cacao rubin https://theherbcentre.net/.

Astăzi, toți cei care vor să achiziționeze bomboane baci originale, la un preț foarte accesibil, o pot face comandând  pe site-ul magazinului online Market Saponella. Aici avem produse italiene la prețuri foarte bune, inclusiv bomboane baci. Renumite pentru tradiția și gustul lor inconfundabil, bomboanele baci îi cuceresc și astăzi pe toți cei care vor să simtă gustul bomboanelor autentice.

Alege și tu să cumperi bomboane Baci la un preț foarte bun de la Market Saponella și simte din nou gustul acela unic de dulce, specific italienesc. Dacă vrei să îți surprinzi partenerul cu ceva inedite, care să-i cucerească la propriu papilele gustative Need to sell your house in Klamath Falls, OR fast? Visit https://www.cash-for-houses.org/oregon/cash-for-my-house-klamath-falls-or/ for a cash offer, alege bomboanele Baci de la Market Saponella.

În plus, dacă nu ai gustat niciodată până acum aceste dulciuri, îți recomandăm să o faci pentru că numai așa vei simți ce înseamnă într-adevăr gustul adevărat de dulce specific italienesc. Bomboanele baci au cucerit mulți iubitori de dulciuri până acum, iar în aceste momente poate fi chiar rândul tău să le încerci și să te bucuri de gustul uimitor pe care îl au webdesign.

Market Saponella îți aduce mai aproape mâncarea cu specific italian, inclusiv delicatesele dulci, cărora le reziști cu greu. Alege și tu bomboane Baci de la Market Saponella!

Related Post

Leave A Comment