Design Interior

Cum te poti bucura de mai mult spatiu in locuinta

Posted by andrei

Oricine locuieste la bloc sau intr-o casa cu balcon, cu siguranta, s-a gandit la un moment dat daca inchiderea balcoanelor reprezinta o solutie viabila. Astfel, de cele mai multe ori, aceasta este o varianta care aduce o multime de avantaje, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, in functie de varianta aleasa. Bineinteles, exista si cateva minusuri, insa acestea sunt modice si nesemnificative in fata plusurilor aduse.

Mai mult confort

In primul rand, se tin la distanta ploile, zapada si vantul, astfel incat balcoanele inchise vor ramane intotdeauna uscate si se poate profita de spatiul disponibil. Totodata, si camerele care au deschiderea catre balcon se vor pastra mult mai calduroase, fiind mai usor sa se obtina o temperatura stabila. In al doilea rand, se va tine si praful la distanta, motiv pentru care cei care sufera de diferite alergii vor avea motive de bucurie.

Securitate

Poti sa dai click aici pentru a descoperi diferite modalitati in care pot fi inchise balcoanele, fie cu profile PVC, fie cu lemn sau alte variante, iar acestea au si rolul de a tine la distanta musafirii nepoftiti prin faptul ca reprezinta un strat protector suplimentar.

Mai putin zgomot

Balcoanele inchise sunt grozave si pentru faptul ca atenueaza zgomotul, lucru esential in cazul locuintelor aflate pe strazi aglomerate sau in apropiere de diferite institutii.

Profita de spatiu

Fie ca se monteaza sau nu un calorifer in balcon, spatiul de aici poate fi folosit pentru depozitarea a diferite lucruri, fie pentru a fi transformat intr-un mediu ideal pentru petrecerea timpului liber, insa este nevoie ca in acest sens sa fie indeplinite cateva conditii. In acelasi timp, cei mai gospodari au ocazia de a cultiva diferite fructe si legume, iar printre cele mai simple dintre acestea se numara rosiile, mararul, patrunjelul, piperul sau diferite alte condimente.

Related Post

Leave A Comment