Uncategorized

Descopera ultimele modele Renault la Auto Cobalcescu

Posted by andrei

Tehnologiile de ultima ora, finisajele de calitate, formele elegante, dar si gradul ridicat de confort pe care il ofera, fac ca noul Renaul MEGANE sa ramana in topul preferintelor soferilor care opteaza pentru modele Renault. Liniile armonioase ofera un design dinamic si un plus de rafinament si eleganta, specifice stilului frantuzesc.

KADJAR

La fel de dinamic, atragator si confortabil, dar mult mai spatios, noul Renault MEGANE Estate va permite sa depozitati si să transportati orice, adaptandu-se cu usurinta fiecarui mediu in care este expus.

Elegant si impunator in acelasi timp, noul Renault MEGANE Sedan cucereste orice sosea. Aspectul conturat de toate detaliile bine alese cofer sansa de a calatori accesibil si cu stil. Elementele cromate si luminile cu tehnologie LED, fac din acest model o prezenta care cu greu trece neobservata in trafic.

Cu un design seducator, profil dinamic si dotat cu tehnologie de ultima generatie, noul Renault CLIO devine motivul pentru care iti vei dori sa calatoresti mai des. Atrage prin aspectul elegant, intimp ce asigura tot confortul necesar in cele mai lungi calatorii.

Un SUV impunator, confortabil, cu un design unic, cu interior seducator si exterior Renault CAPTUR dovedeste este partenerul ideal de drum. Descopera placerea de a conduce intr-un habitaclu adaptat dorintelor tale.

Traieste aventura la cele mai inalte cote cu noul Renault KADJAR, un SUV cu personalitate care se adapteaza oricarei destinatii. Sportivitate la exterior si eleganta la interior prin detalii rafinate si insertii de piele.

Noul Renault TALISMAN imbina perfect eleganta design-ului interior cu silueta impunatoare si detaliile ipunatoare ale caroseriei. Prin tehnologii precum farurile LED Matrix Vision sau sisteme de asistenta pentru sofer faciliteaza experienta sofatului in zone aglomerate sau la drumuri lungi. Renault TALISMAN este o berlina cu forme atractive care aduce o nota de sportivitate in segmentul din care face parte.

Definitia masinii practice, Renault KANGOO ofera mai mult spatiu, mai mult confort dar si dorinta mai mare de calatorie cu intreaga familie. Puteti profita de multiplele spatii de depozitare de care dispune si sa porniti in noi aventuri. Este combinatia perfecta intre util si placut: portbagaj imens si un habitaclu cu un design care cu siguranta depaseste asteptarile.

Noul Renault KOLEOS impresioneaza prin puterea cu care domina orice calatorie, facand fata oricarei provocari pe care o intampina. Este un model rafinat datorita detaliilor elegante si materialelor de calitate utilizate la interior si unul puternic la exterior prin elementele care evidentiaza structura impunatoare.

Destinat activitatilor de zi cu zi, Renault TRAFIC Combi este un model cu un design original si inteligent. Se potriveste tuturor nevoilor, fiind extrem confortabil si spatios. Este totodata echipat cu numeroase spatii de depozitare, faruri LED, dar si un interior elegant, fiind perfect pentru calatoriile cu familie.

Related Post

Leave A Comment