Stiri din Tehnologie

E usor sa faci pregatirile pentru a lucra de la distanta

Posted by andrei

Posibilitatea de a lucra remote este o adevarata oportunitate pentru multi, iar nenumarate companii ofera aceasta solutie pentru angajatii lor. Tehnologia de care au nevoie e simpla, iar Thinstuff asigura conditiile ideale in acest sens. Asadar, prin intermediul microsoft remote protocol oricine se poate conecta de la distanta la calculatoarele de la servici, procedura fiind mai simpla si mai comoda ca niciodata. Lista de avantaje e lunga la Thinstuff si merita sa fie descoperite de catre cei care lucreaza in orice domeniu.

Asemenea tehnologii nu sunt neaparat o noutate, dar e important de stiut ca sunt mult imbunatatite, astfel incat utilizatorii sa aiba parte de conditiile ideale de lucru. Prin intermediul protocolului RDP fiecare calculator care ruleaza un sistem de operare Windows, indiferent de versiune, poate gazdui numarul dorit de sesiuni de tip remote desktop. Acesta este un soft care se poate asemana celui Microsoft, insa la Thinstuff identificam din start faptul ca preturile sunt mult mai mici, ceea ce presupune ca aceasta este o solutie mai accesibila pentru toata lumea. Totodata, nu e nevoie de achizitionarea unor statii de lucru de ultima generatie pentru ca solutia e accesibila pe orice calculator, indiferent de configuratie, atat timp cat ruleaza Windows. Nici versiunile nu trebuie sa fie cele mai noi pentru ca nu se pune problema compatibilitatii, iar aici amintim de versiuni de la XP, la Vista, 7, 8, 8.1 si nu numai. Fiecare dintre acestea permit rularea unei aplicatii de tip RDP, ocazie cu care datele sunt in securitate deplina, iar traficul in retea scade considerabil.

Asadar, oricine se orienteaza catre microsoft remote protocol, solutie la care are acces la Thinstuff beneficia de rapiditate maxima, mai putine batai de cap si eficienta. Chiar daca nu te pricepi in ale tehnologiei, nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca procedurile sunt simplificate pe cat de mult posibil. Tot ce trebuie facut este sa se instaleze aplicatia speciala Thinstuff urmand ca mai apoi sa fie configurate statiile, ceea ce nu dureaza mai mult de cateva minute si oricine se Cascades.

O asemenea solutie este ideala pentru cei care isi doresc sa lucreze de la distanta, dar care totusi trebuie sa acceseze statii de lucru de la job. Astfel, Thinstuff profita de pe urma eficientei protocolului RDP, fiind foarte eficient in special pentru ca exista libertatea de alegere a tipului de conexiune dorit. Cu toate ca aceasta este o solutie care se aseamana celei propuse de Microsoft, la Thinstuff o gasim in varianta mult imbunatatita, mai eficienta, dar si mai accesibila din punct de vedere financiar. Poti apela aici pentru ca niciodata nu a fost atat de simplu sa iti asiguri cele mai bune conditii de lucru.

Related Post

Leave A Comment