Uncategorized

Epilare definitiva faciala te poate ajuta sa iti recapeti increderea in tine

Posted by andrei

Daca iti doresti o fata extrem de fina si piele stralucitoare pe care sa nu se zareasca nici un fir de par nedorit, atunci epilare definitiva faciala este solutia ideala pentru tine. Firele de par de pe fata sunt adesea inestetice si de foarte mult ori se intampla sa nu poata fi acoperite sau mascate in nici un fel. Astfel, pentru doamnele, domnisoarele si chiar domnii care isi doresc sa scape de parul nedorit de pe fata exista acum o varianta care este nedureroasa si are efecte pe termen lung. Epilarea faciala te va ajuta sa salvezi foarte mult timp si mai mult decat atat vei putea spune adio cicatricilor, ranilor sau iritatiilor provocate de aparatele de ras clasice, cele electrice sau de epilarea cu ceara. 

Cea mai eficienta solutie in epilarea faciala

Atat pentru barbati, cat si pentru femei, epilarea faciala este o solutie foarte eficienta care ii poate ajuta sa isi creasca semnificativ increderea in sine. Atat in cazul parului care apare in zona mustatii, cat si in cazul firelor de par de pe obraji, epilarea definitiva este cea care poate sa salveze situatia. Astfel, odata ce vei scapa complet de aceasta problema nu va mai trebui sa apelezi la creme depilatoare, la benzi de ceara sau la aparate de ras pentru a scapa de firele de par care iti cresc la vedere.

Procedura simpla care nu provoaca durere

Spre deosebire de metodele clasice de epilare precum benzile de ceara sa aparatele electrice de ras, care iti pot provoca durere, mai ales in cazul firelor de par extrem de subtiri de pe fata, epilarea definitiva nu implica deloc disconfort. Singurul lucru pe care il vei simti in timpul procedurii fiind cateva puscaturi provocate de procedura laser. Vei scapa astfel, de parul inestetic de pe fata, care de foarte multe ori te poate pune in dificultate.

Investesti in frumusetea ta

Epilarea definitiva faciala poate fi putin mai costisitoare decat toate celelalte metode de epilare, insa pe termen lung, vei avea de castigat. Imagineaza-ti ca nu va mai fi nevoie sa iti faci griji pentru parul de pe fata pentru cateva luni sau chiar ani, timp in care toti banii pe care i-ai fi investit in produse pentru epilarea mustatii pot fi folositi pentru altceva. Vei observa cu siguranta o imbunatatire a bugetului tau si a starii tale de bine.

Pielea este protejata de iritatii sau rani 

Epilarea definitiva este una dintre cele mai sigure metode de epilare in ceea ce priveste fata, pentru ca nu implica nici un fel de risc. In cazul epilarii clasice exista mereu pericole precum: roseata, iritatiile, ranile sau cicatricile, care ne pot afecta aspectul pe termen lung.

Related Post

Leave A Comment