Uncategorized

Lefkada – insula în care liniștea și pacea merg mână în mână

Posted by andrei

Dacă ești în căutarea unui loc în care plajele fabuloase, plaje cu nisip fin și apă caldă și absolut superbă, atunci este bine de știut faptul că o vacanta in Lefkada poate fi exact ceea ce vei avea nevoie. Monumentele fantastice și felul în care acestea se îmbină cu frumusețile naturii, formează totul perfect pentru vacanța pe care o vei avea.  

Plaja Egremni

Plaja Egremni este locul perfect pentru cei care sunt în căutarea unui loc în care liniștea și pacea să domnească peste nisipul fierbinte. Pentru a reuși să ajungi până aici, vei avea de coborât 350 de trepte de stâncă de unde vei putea vedea peisajul absolut fantastic, iar pentru iubitorii de peisaje fantastice, acesta este locul perfect. 

Plaja Afteli

Aceasta este, de altfel în apropiere de Sivota, care este o plajă destul de mică, și care este perfectă pentru iubitorii de adrenalină sau de senzații tari. Astfel, aici veți putea practica snorkeling sau vă veți putea relaxa pe un șezlong la umbra unei umbrele. 

Plaja Agiofili

Această plajă este cunoscută pentru albastrul turcoaz al apei și pentru pietricele albe. Acesta este una dintre cele mai frumoase de aici, tocmai prin această combinație de culori și  prin felul în care atmosfera de aici te poate relaxa complet. 

Plaja Kathisma

Această plajă este cunoscută ca fiind „Mica Ibiza” a insulei, iar acest lucru se datorează multitudinii de activități pe care le vei putea face aici. De la sărituri cu parașuta, la activități nautice, toate acestea pot fi realizate cu foarte mare plăcere de către oricine îți dorește așa ceva. 

Orașul Lefkada

Care este de altfel și ceea ce numim centru administrativ al insulei, acesta este și locul perfect din care să poți începe să explorezi întreaga insulă. Monumentele pe care le vei descoperi aici sunt unele dintre cele mai fascinante și mai superbe și reușesc să adune întreaga istorie a locației, într-un peisaj natural superb. De altfel, pentru cei care sunt interesați de o plimbare prin partea mai vie a insulei, care vuiește de energia oamenilor, este recomandată o plimbare pe Mela Street, acolo unde gustul autentic al mâncării și miresmele din aer te vor face să te îndrăgostești. 

Nidri

Nidri este cunoscută ca fiind una dintre cele mai celebre stațiuni de pe insulă, iar acest lucru se datorează în principal portului în care veți descoperi ancorate iahturi și bărci. Indiferent că veți dori să vizitați insula ziua sau noaptea, atmosfera fantastică și plină de viață datorată valurilor de turiști care trec pe aici în orice moment. Golful spectaculos și vegetația luxuriantă sunt doar câteva dintre cele mai frumoase elemente care te vor face să te îndrăgostești iremediabil de partea aceasta a insulei. 

Related Post

Leave A Comment