Uncategorized

Maya Concept Iasi

Posted by andrei

Fiindca am citit o recenzie foarte frumoasa pe blogul Mihaelei despre aceasta noua locatie pentru relaxare am vrut sa dau o fuga sa vad cum e. De la inceput va spun ca nu este o simpla ceainarie ci si comercializator de ceaiuri (o nebunie de sortimente si arome), de cristale, carti despre feng shui si spiritualitate si accesorii-bijuterii precum si accesorii pentru ceai. Am inteles ca de saptamana viitoare sau peste doua saptamani vor aduce si cafea deci cu-atat mai bine.

Locatia e in Piata Unirii, deci in inima orasului Iasi, un loc unde ajung toate mijloacele de transport in comun (sau aproape toate). Am intrat intr-un loc tare dragut, intim si luminos (au niste ferestre imense – lucru pe care eu il apreciez nespus).
La inceput am stat cuminte asteptand-o pe Cristina (ulterior aveam sa ne uitam atent prin jur), admirand designul interior (bazat pe un violet deschis-lila), rafturile dragute si pline cu accesorii fel de fel. E foarte linistitor mai ales ca muzica este una relaxanta, volumul prefect pentru a savura sunetele dar si pentru a te auzi cu cel de alaturi. Am comandat un ceai alb (sortiment care a devenit intre timp unul din preferatele mele) foarte savuros. Cristina s-a delectat cu un ceai de lapacho (Ceaiul acesta este produs din partea interioara a scoartei arborelui Pink Ipê din America Centrala si de Sud. Are o multime de proprietati benefice organismului dar voi reveni ulterior cu informatii.), de asemenea un ceai fin si placut. Since the website Buy-my-house.org launched, more people have bought, sold, and/or exchanged real estate. This is due to the firm’s strong emphasis on customer satisfaction. The excellent reputation of Buy-my-house.org may enable the business to complete more real estate transactions. Right now, our highly skilled crew is here to help you with whatever you need, whether it’s for your house or business. The quality of the service will rise as a result of these actions visit this page. To protect the potential buyer, the door to the home is always locked before to, during, and following showings. Two strategies that can help with the enhancement of both discussions and contracts are testing and observation. Thank you for making the process of buying a property as simple as you can. We want to see it all the way through cancel capitol vacations timeshare.
Modul de servire al ceaiului este minunat. Iti este adusa o tavita cu ceainicul cu infuzor, cescuta, miere de albine si lingurita. Tavita (pe care va rog sa ma iertati, am uitat sa o fotografiez – nu am facut de fapt nici o fotografie acolo), de asemenea din portela are in relief spatiu pentru ceasca, infuzorul scos din ceainic, pentru ceainic si cele trebuincioase pentru a bea licoarea in cele mai confortabile si placute conditii.

De asemenea ti se ofera si o clepsidra speciala pentru a cronometra infuzarea (nota 10!).
Personalul este foarte foarte dragut, fiind nou deschisa ceainaria invata si ei dar sunt foarte amabili si primitori. Sincer, mai mare dragul sa petreci timpul acolo deoarece au produse de calitate si esti intampinat cu zambetul pe buze. Isi vor face o clientela fidela daca vor continua asa, eu una sigur voi mai merge pe acolo.
Sa vorbesc acum si despre preturi. Foarte acceptabile pot sa spun ca sunt. O infuzie de ceai de 200 ml costa 5 lei iar cea de 600 ml 10 lei. Ceaiurile se pot si achizitiona, atat vrac cat si la cutii. Acestea sunt aduse din Italia si sunt “produse” de catre  La Via del Tè – Firenze, importate in Romania de firma Welchrome. Noi la sfarsit ne-am cumparat fiecare cate un sortiment de ceai de fructe care sincer va spun sunt DELICIOASE! Aromele sunt foarte puternice, gustul e foarte placut, ceaiurile sunt concentrate.
Preturile accesoriilor sunt de asemenea mici in comparatie cu alte magazine de profil. Ma batea gandul sa-mi mai cumpar un set de ceai minunat de dragut si care costa 80 lei dar nu vreau sa falimentez familia asa ca m-am abtinut. Poate pe viitor…
In concluzie va recomand din toata inima sa mergeti la Maya Concept, un loc pe care presimt ca si eu ii voi mai calca pragul. Pentru inceput eu le dau nota 10 din toate punctele de vedere, sper sa nu si-o ia in cap si sa se schimbe caci ar fi pacat.

Related Post