Uncategorized

Mi-a fost greu sa ma ocup singur de o inmormantare

Posted by andrei

Ni se aminteste in ultima perioada, din ce in ce mai des, ca pentru o inmormantare nu ai nevoie de nimeni si de nimic, ci numai de tine, de familie si de apropiati. Si bineinteles toate aceste lucruri sunt spuse de persoanele mai in varsta din familia noastra ce nu sunt de acord cu noile servicii sau nu stiu cat de importante sunt acestea pentru o inmormantare.

Cu atat mai mult daca respectiva inmormantare devine destul de complicata si lucrurile foarte complexe. Chiar daca acesti membrii nu sunt de acord cu aceste servicii asta nu inseamna ca nu va puteti gandi la etape esentiale si la cum le veti rezolva. Iar printre aceste etape esentiale putem sa enumeram urmatoarele aspecte:

  • depozitarea intr-un spatiu adecavat a persoanei decedate, cu atat mai mult daca amintim de perioada de canicula din timpul verii
  • imbalsamarea si pregatirea trupului neinsufletit pentru inmormantare
  • transportul funerar

De obicei toate aceste lucruri ne fac foarte confuzi si in cele din urma nu mai stim ce trebuie si cum trebuie sa rezolvam toate acestea, fara sa avem parte si de alte probleme. Pana la urma nu este o problema ca nu stii cum sa te descurci in astfel de situatii, ci vei intampina probleme daca nu ai in vedere si beneficiile pe care ti le pot aduce specialistii in rezolvarea unei situatii tragice de genul acesta.

De altfel nimeni nu se poate ocupa mai bine de aceste fapte decat specialistii pregatiti, pentru astfel de situatii complexe, din cadrul acelor pompe funebre in sectorul 3 reprezentate prin Casa Funerara Luca. Se poate intampla ca la un moment dat sa ai nevoie de ceva mai multe informatii despre astfel de firme si despre specialistii din cadrul acestora. Iar in functie de aceste informatii veti stii foarte bine ce decizie sa luati si ce trebuie sa realizati cu privire la procesul de inmormantare.

De asemenea nu uitati faptul ca acesti specialisti va pot oferi suport pentru fiecare intrebare si pentru fiecare aspect ce implica procesul de realizare al inmormantarii. Cu toate astea trebuie sa fiti constienti ca voi sunteti cei responsabili de deciziile pe care le luati cu privire la inmormantarea in care sunteti implicati.

Casa Funerara Luca se ocupa de constatarea decesului, intocmirea actelor de deces necesare, realizarea intregul proces de imbalsamare, toaletarea si cosmetizarea persoanei decedate, manipularea si transportarea acesteia.Va oferim  servicii funerare complete, la preturi competitive, astfel incat sa puteti organiza o ceremonie de inmormantare in cele mai bune conditii.

Related Post

Leave A Comment