Uncategorized

Nu e scump sa iti pui telefonul la punct

Posted by andrei

Telefoanele Apple au fost dintotdeauna la mare cautare fiind foarte apreciate pentru fiabilitatea, design-ul lor si pentru usurinta cu care se folosesc. In plus, si sistemele de operare sunt considerate mai stabile decat altele, insa oricat de bine ar fi construite, acestea nu sunt protejate impotriva micilor neplaceri. Asadar, daca nu esti atent si scapi telefonul, s-ar putea ca ecranul acestuia sa se sparga, iar aceasta este una dintre cele mai mari temeri ale utilizatorilor. In schimb, solutia este simpla atat timp cat apelezi la cine trebuie, iar la PrestigeGSM esti pe cele mai bune maini.

De ce aici?

Exista foarte multe motive pentru care sa te orientezi aici, in primul rand pentru ca echipa este alcatuita din oameni priceputi, care au o experienta bogata in domeniu si care pot rezolva orice problema cu care se confrunta telefonul tau. Astfel, pentru a inlocui ecranul telefonului tau sunt de ajuns numai 20 de minute sau chiar mai putin, indiferent de tipul sau. Afla chiar azi cat costa schimbarea sticlei la iPhone 8 sau la oricare alt telefon si bucura-te de o fata total noua pentru acesta.

Ajungi usor

Nu trebuie omis nici faptul ca e foarte simplu sa ajungi la PrestigeGSM intrucat service-ul este amplasat chiar in inima capitalei, in Piata Universitati, langa ING, adica intr-o zona usor accesibila din toate punctele din oras.

Foarte simplu sa faci programare

Cu totii stim cat de pretios este timpul nostru, iar pentru a nu-l pierde deloc e foarte simplu sa faci programare. Iti alegi direct data si ora la care sa mergi pentru inlocuirea ecranului, ocazie cu care ajungi sa economisesti mult timp de fiecare data.

Nu ai nevoie de bugete mari

Afla chiar azi cat costa schimbarea sticlei la iPhone 8 la PrestigeGSM, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu ai niciun motiv pentru care sa amani aceasta procedura. Mai exact, atunci cand alegi un ecran OEM pretul este de 350 de lei, iar daca iti doresti un ecran original Apple, atunci pretul este de 550 de lei. Intre cele doua nu vei sesiza nicio diferanta, insa este bine de stiut ca ai ocazia de a alege exact ceea ce iti doresti.

Pentru mai multe tipuri de telefoane

Nu trebuie sa detii neaparat un telefon din gama Apple pentru a putea beneficia de serviciile celor de la PrestigeGSM intrucat acestea sunt orientate si catre multe altele. Cu alte cuvinte, nu conteaza ce telefon folosesti, daca ai vreo problema cu acesta, stii la cine trebuie sa apelezi pentru a fi remediata in cel mai scurt timp. De asemenea, beneficiezi si de garantie, asa ca orice problema care poate sa apara pe viitor va fi remediata fara nicio grija.

Related Post

Leave A Comment