Uncategorized

Pregateste-te de excursie in Delta

Posted by andrei

Pentru cei care se duc in vacanta cu scopul de a fi in mijlocul naturii si de a beneficia de cat mai multe experiente noi, Delta Dunarii reprezinta amalgamul perfect de aventura, distractie si relaxare, fiind o destinatie potrivita pentru orice moment al anului. Trasel Sfantu Gheorghe in special reprezinta o alegere buna, dat fiind faptul ca plimbarea pe bratul sudic al Dunarii cuprinde mai multe asezari precum Nufaru, Mahmudia si Uzlina, ultimul popas fiind reprezentat chiar de localitatea cu acelasi nume. Dincolo de vizitarea acesteia, un alt aspect ce poate fi considerat de interes turistic este alaturarea edificiilor religioase crestine cu cele musulmane, ambele stand marturie la coabitarea pasnica a locuitorilor de sute de ani. Prin urmare, daca si dumnevoastra va doriti sa vizitati aceasta zona, nu ezitatati sa optati pentru una din excursiile in Delta din Sfantu Gheorghe.

Alegeti sa porniti intr-o aventura de explorare a Deltei

Daca doriti sa imbinati utilul cu placutul si cautati sa va umpleti toate zilele de vacanta intr-un mod care sa va permita sa descoperiti cat mai multe, o plimbare cu barca reprezinta raspunsul la toate cerintele dumnevoastra. Din fericire, puteti alege intre mai multe destinatii, in asa fel incat sa fiti mereu intampinat de noi peisaje si noi experiente care mai de care mai diverse. In ceea ce priveste traseul catre Sfantu Gheorghe, acesta va incepe cu aceeasi plecare din Tulcea si se va indrepta catre mai multe sate din vecinatate, dandu-va ocazia sa luati contact cu obiceiurile locului. Odata ajunsi la destinatie, puteti fi martori la kilometrul 0 de revarsare a Dunarii in Marea Neagra si puteti poposi intr-o zona de mare importanta turistica si geografica. La intoarcere, traseul diferit va va da ocazia de a admira noi peisaje si de a lua contact cu flora si fauna diversa ce se regaseste pe toata intinderea Deltei.

Bucurati-va de sansa de a descoperi frumusetea Deltei

Daca ati ales si in trecut sa participati la excursii in Delta din Sfantu Gheorghe si v-ati reintors pentru a repeta experienta, puteti observa cu usurinta cat de frumoase si deopotriva diferite sunt experientele in anotimpul cald si in cel rece. Totusi, pe oricare l-ati alege puteti surprinde in ambele schimbarea de care se bucura natura si modul in care flora si fauna din jur se transforma si se manifesta. Renumita pentru tot ceea ce tine de relief, specii protejate, gastronomie si activitati inedite, aceasta destinatie merita vizitata cel putin o data in mometul in care alegeti sa va petreceti vacanta in Delta Dunarii, pentru a va convinge de unicitatea obiceiurilor si a modului de viata dintr-un loc guvernat de maretia naturii. Daca insa nu ati mai fost niciodata oaspetele nostru in aceasta zona, va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa va bucurati de bogatia acestei experiente.

Related Post

Leave A Comment