Uncategorized

Raspuns concurs

Posted by andrei

Astazi am primit raspunsul cel mai apropiat, ca traducere. Zic doar ca traducere si veti vedea si de ce?!
Din punctul meu de vedere, de raspunsul corect s-au apropiat ELGAISIS si CAMELIA si le redau in ordinea apropierii lor de ceea ce rezoneaza in mintea mea:
ELGAISIS: “Semnifica locul unde doarme sarpele (energia kundalini) iar “prah “din rusa e pulbere ( pulberea folosita in actul de magie cind se arunca in foc ). Efectul treziri si urcari energiei kundalini este ionizarea adn -ului.”
CAMELIA: “Caderea aceasta a apei ca praful”
Intr-adevar, PRAHOVA are legatura cu PRAFUL si intr-adevar limba slavona a mostenit pe PRAF sub forma lui PRAH. OVA este ceea ce tine locul de TARA, adica PRAHOVA, Tara Prafului. Nu ma aventurez personal pana la Kundalini si nici la caderea apei (inca jinduiesc dupa pomelnicul Cameliei, simt ca imi scapa ceva in explicatia data de ea) pentru ca la granita cu Serbia, Romania are localitatea PRAHOVO.

De-asta zic si de Kundalini si de caderea apei. Pe principiul H-ului ca loctiitor al F-ului avem inclinarea limbii Tarii Romanesti in vremea lui Mihai Viteazul Basarab cand POFTA era POHTA si se vede usor atractia catre zona olteneasca. Pe acelasi principiu aplicat este si Oreahovo. In limba romaneasca OREAV este un rau care curge numai cand ploua. (V-F)
Asadar, chitros cum sunt din fire, voi rupe inghetata in doua si o voi trimite catre frumosii castigatori. Ne aratam incantati de toate ideile si incercarile tuturor participantilor si le multumim pe aceasta cale.
Cand ne vedem, sunt bun de cinste! Hahaha.

Related Post