Uncategorized

Reputatia conteaza – cine te ajuta sa o gestionezi

Posted by andrei

De fiecare data cand auzim de reputatie, ne gandim clar la opinia publica fata de un anumit brand, persoana, corporatie, produs. Aceasta reputatie o putem vedea ca o constructie. Parerile pozitive sunt caramizile durabile a acesteia, in timp ce parerile negative, reprezinta imbinarile care clatina. Stim ca subiectivismul este un factor decisiv in constructia acestei reputatii, de aceea Tudor Communication ofera servicii de management de reputatie online. Nu acceptam ca afacerile pe care le ajutam sa se dezvolte sa sufere aceste aspecte negative. Astfel, vei avea o afacere bine prezentata in mediul online, ca o fortareata care nu poate fi daramata de nicio persoana rau intentionata.

La curent cu tot ce este nou

Afacerile din ziua de astazi, sunt nevoite sa se adapteze erei tehnologiei, astfel parerea oamenilor cat si reputatia online poate fi un factor decisiv in cifra ta de afaceri. Cu cat esti o persoana mai prietenoasa, care ofera solutii intr-un timp foarte scurt, cu atat afacerea ta va ramane pe o directie pozitiva. Insa, unele situatii, ne pun intr-un blocaj, in care nu stim cum sa gestionam o parere negativa sau un client foarte nemultumit care vede singura eroare din intreg proiectul. Este separator ca si antreprenor sa stii ca o singura greseala, care s-ar fi putut rezolvata in 10 minute daca discuta direct cu tine, se transforma intr-o adevarata reclama negativa online sau intr-un scandal.

Stim acest aspect, de aceea echipa de la Tudor Communication, ofera management in situatii de criza. Astfel, tu nu vei fi purtat de frustrare sau de nervozitate, ci vei raspunde diplomat, oferindu-I afacerii tale un aspect de companie profesionista care accepta critici constructive. Pentru a avea 100% reusita pe piata trebuie sa tii cont de acest aspect atunci cand te izbesti de asemenea actiuni, altfel risti sa scazi in cifra afacerilor sau chiar sa pierzi compania cu totul.

business team in office meeting presentation conference people teamwork

Managementul situatiilor de criza. Ce este si la ce te ajuta.

Acesta, este un plan bine pus la punct de catre Tudor Communication, oferindu-ti situatii ipotetice cu care afacerea ta s-ar putea intalni. Acesta presupune utilizarea tuturor canalelor de comunicare de care dispune compania ta, oferind feedback tuturor parerilor, chit ca sunt pozitive sau negative. Ce presupune mai exact? Daca ai un client nemultumit pentru un anumit serviciu, acesta lasandu-ti o recenzie total eronata fata de ceea ce tu ai oferit, valorifici aceasta recenzie in favoarea ta. Cum se realizeaza acest lucru? Suntem mandri sa spunem ca avem cei mai buni oameni in domeniu, acestia redactand cele mai bune raspunsuri in situatii de criza. Adaptarea mesajelor in asemenea situatii este un factor vital pentru diminuarea unui conflict.

Mesajele pozitive, garantia constientizarii

O comunicare prietenoasa, rapida si clara, avand cuvinte pozitive cat si multumirea raportarii unei probleme, sunt dovada clara pentru client ca tu ai luat la cunostinta problemele si le vei elimina. De aceea, o atitudine pozitiva, va diminua conflictul fara ca presa sa stie vreodata conflictul dintre tine si un client.

Punem accent pe dezvoltarea afacerilor intr-un mod armonios si am fost martorii unor falimente din cauza gestionarii gresite a situatiilor de criza, de aceea, evita decat sa tratezi! Intereseaza-te de managementul reputatiei online si hai sa-ti cunoastem bussinesul!

Related Post

Leave A Comment