Uncategorized

SEO Content – secretul pentru trafic organic intens

Posted by andrei

Cand vorbim despre ideea de a promova un produs, ne referim in mod automat si la mijloacele prin care se realizeaza acest proces care are rolul de a mentine vie o afacere de succes. Astfel, un factor esential in aceasta ecuatie il constituie SEO content. Daca va doriti sa aveti vizibilitate in ceea ce priveste cautarea organica, clasamente si trafic, trebuie sa va angajati sa creati in mod constant continut optimizat.

In cel mai bun caz, se formeaza o legatura care poate catapulta orice site web în topul clasamentelor motoarelor de cautare. Dar numai atunci cand sunt in cele mai bune conditii. Deoarece, atunci cand se afla in cel mai rau moment, pot provoca sanctiuni din partea Google aproape imposibil de remediat. Scopul acestui articol este simplu: acela de a va oferi o intelegere a motivului pentru care continutul este important pentru SEO si pentru a va arata ce puteti face pentru a va asigura ca functioneaza impreuna in armonie. Pe masura ce ne aprofundam subiectul, vom intelege mai bine ce inseamna continutul, care este valoarea sa SEO si cum sa procedam la crearea de continut optimizat care sa va plaseze pe radarul motorului de cautare.

Care este valoare SEO a continutului?

Google, regele motoarelor de cautare, proceseaza peste 3,5 miliarde de cautari pe zi. Algoritmii Google evolueaza constant intr-un efort de a oferi, asa-zisele „rezultate utile si relevante intr-o fractiune de secunda”. Aceste rezultate pe care Google incearca sa le furnizeze sunt continuturile disponibile pe web. Aceste calupuri  de continut sunt clasificate dupa capacitatea de utilitate si relevanta pentru utilizatorul care efectueaza cautarea. Si asta inseamna ca, pentru ca continutul dvs. sa aiba vreo valoare SEO, trebuie sa fie benefic pentru utilizatori.

Importanta optimizarii continutului

Motivul pentru care continutul optimizat este important este unul simplu de justificat: fara acesta nu va veti clasa in motoarele de cautare. Dar dupa cum am atins deja pe scurt, este important sa intelegem ca exista mai mulți factori in joc aici. Pe de o parte, aveti crearea de continut. Optimizarea continutului in timpul creatiei se face asigurandu-va ca continutul dvs. este centrat pe audienta si respecta recomandarile prezentate. De cealalta parte a ecuatiei de optimizare se afla aspectul tehnic. Aceasta implica factori precum cuvinte-cheie, titluri meta, meta descrieri si adrese URL.

Cum selectam sau schimbam cuvintele-cheie?

Unele dintre modificările care pot necesita noi cercetari de cuvinte cheie includ:

  1. Schimbari ale nevoilor sau dorintelor consumatorilor-tinta, cei carora ne adresam
  2. Interogari noi care nu aparusera inainte sau cautatori de termeni noi care folosesc cuvinte de noutate pentru a cauta ceea ce oferiti
  3. Noi concurenți care intra pe piata

In cele din urma, daca cautati trafic de cautare organica, incercati in continuare sa „vindeti” ceva!

Related Post

Leave A Comment