Uncategorized

Servicii de broderie personalizata, numai pe brodara.ro

Posted by andrei

Pentru persoanele care lucreaza in domeniul confectiilor, unul din cele mai solicitate servicii sunt broderiile personalizate. Dincolo de preferintele clientilor de a avea piese vestimentare unice, care sa le poarte propria amprenta, avem firmele din nenumarate domenii care aleg sa isi personalizeze echipamentele de lucru sau uniformele. La Brodara, ne confruntam zilnic cu astfel de cerinte si ne place ceea ce facem. Astfel, atunci cand vorbim despre broderie personalizata, ne referim la posibilitatea de a personaliza orice obiect vestimentar si de a-i da o nota unica.

\

Cu avantajele si cerintele sale, broderia personalizata este tehnica de realizare a insemnelor sau modelelor preferate, menite sa ajute la personalizarea imbracamintei de serviciu si nu numai, precum camasi, pantaloni, jachete si pelerine, hanorace, jachete, sorturi, sepci, palarii etc.

Broderia nu este recomandata pe toate tesaturile flexibile, deoarece ar distorsiona imbracamintea de baza.

Cateva limite ale broderiei personalizate

Broderia are multe avantaje, insa, cu toate acestea, aceasta tehnica este foarte solicitanta, de aceea, trebuie sa se acorde importanta unor aspecte, precum:

  1. Simplitatea modelului si culorilor : imaginea vizuala care trebuie reprodusa trebuie sa poata fi executata cu ajutorul cusaturilor masinii. Forma si detaliile sale sunt adesea simplificate in prealabil, astfel incat sa poata fi procesate. Numarul de culori care compun imaginea este limitat, iar gradientii nu sunt posibili, cu exceptia unor modificari usoare ale nuantelor.
  1. Dimensiunea vizualului : broderia functionand prin coaserea firelor pe material, la peste 20cm², redarea vizualului si confortul imbracamintei nu mai pot fi garantate.
  1. Cost si comanda minima : desi este un proces asistat mecanic, broderia persoanlizata este totusi o tehnica care necesita pregatire si exersate permanenta, rezultand un cost mai mare comparativ cu alte tehnici de imprimare. Din aceleasi motive, cel putin 20 piese sunt obligatorii pentru a putea comanda o piesa vestimentara brodata personalizata la brodara.ro.

Asa cum bine stim, intotdeauana detaliile fac diferenta, iar noi, la Brodara, ne straduim mereu sa aducem rezultate pe masura asteptarilor clientilor nostri, in timp ce feedback-ul primit din partea loc este sursa de motivatie pentru noi. Impreuna cu cei care ne solicita serviciile, avem in comun cea mai importanta resursa: cea umana allsportnews1.com.

Utilizarea masinilor performante de brodat si realizarea programelor de digitizare sunt controlate si setate de o echipa de oameni care stiu ceea ce fac si pot sa realizeze modele indraznete ca si grad de dificultate.

Ceea ce putem noi sa oferim companiei sunt servicii dedicate angajatilor, indiferent de suportul textil brodat. Prin urmare, prin broderie poti oferi echipamente, uniforme sau textile de calitate, realizate de persoane profesioniste pentru toti cei din echipa ta. Este foarte important ca angajatii tai sa aiba implementata in minte ideea de identitate si sa se simta egali unii cu ceilalti, chiar si prin acest subtil detaliu: uniforma.

Related Post

Leave A Comment