Uncategorized

Servicii funerare complete si profesionale, numai cu Beligi

Posted by andrei

Apare in mod inevitabil, uneori neasteptat si lasa un gol imens in sufletele noastre. Ati ghicit, este vorba despre pierderea definitiva a celor dragi. In aceste momente gandul nu-ti mai sta la nimic si este perfect conectat cu cea sau celui a carui amintire va danui mereu in mintea si sufletul tau. Totusi, cu sufletul ravasit de durere, puteti sa va lasati toate grijile in mainile unei firme care se ocupa cu servicii funerare de mai multi ani, fiind deja recunoscuta pentru profesionalism, promptitudinea si seriozitatea cu care onoreaza fiecare astfel de evenimente. Este vorba despre firma de servicii funerare Beligi. Avem sediul in Bucuresti, insa prestam servicii funerare si in provincie.

Pentru a organiza inmormantarea, trebuie doar sa ne contactati. Inainte de a semna orice contract, solicitati o oferta care sa includa serviciile obligatorii si optionale, precum si preturile detaliate ale acestora, pe care le puteti analiza cu atentie si pe site-ul nostru.

In functie de ultimele dorinte ale decedatului, specificati modul in care va avea loc inmormantarea sau incinerarea. Cert este ca, va putem oferi servicii funerare complete, la orice ora din zi si din noapte. Pe de alta parte, pe site-ul nostru gasiti un numar de telefon de urgenta, pe care il puteti folosi in momentele respective, cand aveti cea mai mai mare nevoie de consiliere din partea noastra. Mai mult, trebuie sa stiti ca etapa de consiliere este gratuita si nu percepem niciun fel de cost.

De asemenea, ne luam angajamentul sa va respectam dreptul la intimitate si ne vom asigura ca totul decurge asa cum va doriti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa delagati un membru al familiei sau un prieten apropiat cu care sa discutam toate detaliile pe parcursul derularii serviciilor pentru care ati optat.

Concret, putem sa va ajutam cu tot ceea ce inseamna servicii funerare complete, incepand de la constatarea decesului si pana la inhumarea propriu-zisa. Constatarea decesului este primul pas in momentul aflarii vestii unui deces. Acest serviciu este asigurat de catre medicul de familie sau de catre o unitate sanitara autorizata, la 24 de ore de la producerea decesului. In urma examinarii corpului defunctului de catre medic, se elibereaza documentul numit “Certificat Medical Constatator al Decesului”.

Pentru completarea acestui document este necesara prezentarea cartii de identitate sau a buletinului de identitate, a persoanei decedate.

Pentru a facilita acest demers, va puteti baza pe serviciile noastre si impreuna cu o persoana de contact din familie putem sa va ajutam cu acest prim pas. Desigur, serviciile noastre sunt mai numeroase decat atat, insa pentru a fi la curent cu ceea ce va putem oferi, va invitam sa consultati pagina noastra web, www.beligi.ro.

Related Post

Leave A Comment