Uncategorized

Spuneți adio durerilor cu fizioterapia cu ultrasunete!

Posted by andrei

Ai auzit de tratamentele cu ultrasunete? Aceasta este o metodă specializată de kinetoterapie și masaj care utilizează energia mecanică pentru a ajuta procesul sofielundsfolketshus de vindecare. Terapia cu ultrasunete poate fi folosită pentru a gestiona sau ameliora durerea, pentru a trata leziunile și pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a efectua activități zilnice.

Dacă aveți dureri asociate cu o rană recentă, fizioterapia cu ultrasunete vă poate ajuta.

Contactați astăzi clinica noastră de recuperare pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de fizioterapie cu ultrasunete și despre cum vă pot ajuta acestea în procesul de recuperare.

La Clinica de Recuperare Medicală, MovKinetic, kinetoterapeuții noștri bine pregătiți vor concepe un plan de tratament pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Aceasta poate include tratamente cu ultrasunete, în funcție de natura stării dumneavoastră și de simptomele pe care le resimțiți.

La prima consultație, un kinetoterapeut vă va efectua un examen fizic care vă va ajuta să vă oferi un diagnostic și modalități prin care puteți să vă tratați anumite afecțiuni.

Planul de tratament va lua în considerare istoricul dumneavoastră medical și orice restricții de sănătate pe care le-ați putea avea.

Cum decurge o ședință de fizioterapie cu ultrasunete?

Ultrasunetele pot vindeca și repara țesuturile deteriorate din organism prin intermediul a două tehnici.

Prima include beneficiile legate de energia termică (căldură), iar a doua include beneficiile pentru sănătate non-termice.

Beneficii termice

Căldura pătrunde în țesuturile profunde în timpul unui tratament cu ultrasunete, iar acesta ajută la reducerea durerii, crește circulația sângelui și facilitează întinderea mușchilor.

Energia termică produsă în timpul tratamentului cu ultrasunete poate să slăbească mușchii și tendoanele crispate.

Beneficii non-termice

Tehnologia cu ultrasunete poate funcționa în moduri benefice care nu au legătură cu transferul de căldură. Energia care intră în organism în timpul unui tratament cu ultrasunete creează bule de gaz minuscule care se adună în jurul țesuturilor. Acestea se extind și apoi se contractă într-un ritm rapid, care este un proces numit cavitație.

Acest lucru poate ajuta la repararea oricărui țesut deteriorat, cum ar fi țesutul cicatricial sau celulita, și poate relaxa simțitor mușchii https://modernpropertysolutions.com/.

Mai mult, tratamentele de fizioterapie cu ultrasunete sunt folosite pentru multe cauze, inclusiv, tratamente faciale anti-îmbătrânire în saloanele de înfrumusețare, precum și pentru diverse dureri sau probleme de sănătate.

  • Tratament anticelulitic si grăsime abdominală: ultrasunetele elimină celulele adipoase
  • Tratament antirid: facilitează oxigenarea si regenerarea celulară;
  • Tratament de calmare a durerii: efectul de masaj și căldura aparatului relaxează țesuturile, ameliorează contracturile și calmează durerea;
  • Refacere în cazul durerilor legate de osteoartrita sau alte afecțiuni, fizioterapia cu ultrasunete este eficientă pe termen lung;

Dacă doriți să încercați și dumneavoastră și să vedeți exact ce beneficii vă aduce fizioterapia cu ultrasunete, vă așteptăm în clinica de recuperare medicală MovKinetic.

Leave A Comment