Auto

Toate firmele cu flote auto isi inscriptioneaza masinile

Posted by andrei

Poti afla mai multe detalii aici despre inscriptionarile auto, un serviciu tot mai popular la care apeleaza firmele care dispun de flote de masini si isi doresc promovarea produselor sau serviciilor. Solutia este foarte eficienta, spre deosebire de multe alte variante, insa unul dintre avantajele principale este ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Preturi minime

Un autoturism inscriptionat este vizibil in trafic atat in randul celorlalti soferi, cat si al pietonilor, astfel ca expunerea este foarte mare. Asadar, preturile pentru serviciu variaza in functie de dimensiunile autocolantelor folosite, insa sunt foarte prietenoase si mult mai avantajoase decat multe alte forme de publicitate.

Usor de aplicat

Este esential ca inscriptionarea sa fie efectuata in locuri spatii amenajate de catre angajati experimentati, capabili sa gaseasca intotdeauna cele mai bune servicii, care sa ii multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi clienti. Cu alte cuvinte, cine apeleaza la specialistii de la Colantari Design se bucura de un raport calitate – pret ideal, iar procedura e foarte usor de pus in aplicare, fiind de ajuns cateva zeci de minute. In plus, autocolantele pot fi aplicate pe diferite elemente ale caroseriei, cele mai populare fiind luneta, portierele, capota sau spoilerele.

Durata de viata

Poti sa afli mai multe detalii aici despre oferta propusa de Colantari Design, dar si despre faptul ca se folosesc doar autocolante de cea mai buna calitate, care nu se deterioreaza dupa numai cateva luni. In tot acest timp masinile pot fi duse la spalatorie si nici nu vor fi afectate de precipitatii, nici de ploi abundente si nici de zapada, totul fiind foarte simplu.

Diversitate

In plus, clientii se bucura de flexibilitate si au ocazia de a-si pune in aplicare cele mai creative idei, care sa atraga atentia posibililor clienti, iar cu ajutorul specialistilor in design de la Colantari Design intotdeauna se vor gasi cele mai bune solutii.

Leave A Comment