Fashion, Lifestyle

Trandafiri Criogenati – Un cadou pentru eternitate

Posted by andrei

Pentru a oferi o amintire memorabila, unei personae dragi, poti oferi motive fericite, care sa-i aminteasca de tine, oferindu-l in dar trandafiri ce nu se vor usca multi ani, nemuritori.

Un cadou ideal, special, deosebit, inedit, inovator, romantic, indraznet, nemuritor. Atunci cand daruim flori unei persoane dragi noua, ne exprimam cele mai frumoase sentimente. Trandafirii criogenati sunt un dar ce dureaza in timp.

trandafiri criogenati

Ei sunt asa de speciali deoarece sunt tratati cu substante chimice pe baza de glicerina, apoi sunt inghetati, la temperaturi ce ajung la – 55 grade. Le este extrasa seva cu un aparat special si vor fi tinuti timp de 4 saptamani la o temperatura ce va creste usor, treptat.

Dupa acest procedeu, trandafirii vor arata ca cei naturali, si vor rezista timp indelungat, nu se vor ofili, vor fi imortalizati. Pot dura pana la 25 ani, oferindu-ti frumusetea lor, in orice culoare doriti.

Nu au nevoie de o intretinere speciala, pentru a avea grija de ei, este important sa ii feriti de soarele puternic,Know more on,drug drug rehab de umiditate, de insecte, pentru ca isi vor pierde intensitatea culorii, nu trebuie udati, nu se tin aproape de aparatul de aer conditionat, nu se lasa la indemana copiilor, nu se parfumeaza.

Un trandafir criogenat se pastreaza frumos in cupola de sticla, pentru a-l proteja de praf, si pentru a arata cat mai natural. In afara de cupola de sticla, se mai pot pastra in cutie acrilica, in cutie simpla, fara capac deasupra. Floraria de Vis va ofera buchete speciale, creative, inovatoare, realizate manual, cu grija, impachetate atent, si livrate in cele mai bune conditii, astfel incat sa ajunga la destinatar, rapid.

Modul de ambalare in cupola de sticla, este inspirat dupa povestea Frumoasa si Bestia, semn al tineretii nemuritoare. Substantele folosite pentru criogenarea trandafirilor au miros de conservant, la inceput este mai puternic, daca florile sunt mirosite de aproape, dar dupa 3 saptamani, acesta dispare.

Florile vor fi tinere, nu vor imbatrani si vor avea viata fara de moarte. Trandafirii criogenati sunt trandafirii iubirii, inima lor va ramane intact, pot forma in diferite culori, impresionante buchete de mireasa, care vor ramane o amintire de neuitat, magica, de poveste, de vis.

Florile au darul de a ne bucura prin coloritul lor, prin mirosul si energia care o transmit. Prin criogenare, ele vor devein flori ce nu mor, vor ramane intacte, stabilizate, pline de vitalitate, senzationale, si iti vor oferi fericire, multumire sufleteasca, bucurie, ori de cate ori le privesti.

Pot fi daruiti celor dragi, ca un simbol al sentimentelor eterne, curate, inaltatoare, fiind cea mai frumoasa amintire, elegant, nobila, si rafinata. Vor infrumuseta orice incapere datorita culorilor intense, a naturaletii si prospetimii lor.

Vor impresiona oricand, in orice moment, si la orice ocazie. Criogenarea trandafirilor, a devenit un trend, este in voga, in toata lumea, tocmai pentru a demonstra ca lucrurile dragi pot fi pastrate tinere, multi ani, pentru a ne bucura cu prezenta lor, intacta, fara ca timpul sa le deterioreze. Timpul nu mai are putere de trecere in fata lor, nu le mai poate atinge frumusetea, facand-o sa paleasca, sa se ofileasca, ci vor ramane tinere in permanenta. Povestile nemuritoare s-au transpus in realitate, oferind aceeasi stare de visare, de bine, de magie, de bucurie, de exuberant at Fluxx Lab .

Poti oricand, alegand sa daruiesti trandafiri nemuritori, sa creezi o surpriza de vis, inspirata din povesti, poti oricand sa faci din viata celor dragi o poveste nemuritoare, inconjurata de cele mai frumoase flori, in diferite culori, in diferite aranjamente superbe. Daruiti flori nemuritoare celor cei dragi dumneavoastra, si veti fi multumiti de fericirea lor!!!

 

Leave A Comment