Uncategorized

Unde am ales sa merg de Craciunul asta

Posted by andrei

Atunci cand am inceput sa imi fac planuri pentru concediul de iarna nu am avut prea multe in cap. Adica, chiar nu stiam spre ce destinatie sa zbor. Cu toate acestea am avut in cap mereu o destinatie pe care nu am vizitat-o. Aceasta este Cuba. Si daca tot aveam in cap chestiunea asta, am zis sa merg cu aceasta destinatie. Asadar, nu am mai stat prea mult pe ganduri si m-am uitat pe oferte cuba. Am vrut sa vad cam ce poate sa ofere aceasta tara in materie de hoteluri si alte chestiuni de genul asta.

In urma cercetarii efectuate am vazut foarte multe locatii extrem de atragatoare. Totul era extraodinar de frumos, de bine organizat si cu costuri ok. De-a lungul timpului in care am cautat am avut ocazia sa vad foarte multe exemple de hoteluri. Fiecare in parte mi-a atras atentia intr-un fel sau altul. Cu toate acestea, unul mi-a atras atentia in mod special. Ca sa nu mai lungesc suspansul, este vorba despre hotelul Royalton Hicacos. De cum l-am vazut mi-a placut instant si am stiut ca acolo ma voi caza.

Stiti ca exista momente cand vezi un lucru si imediat stii ca acela este cel mai potrivit pentru tine. Ei, exact asa m-am simtit eu. Si pot spune ca am fost foarte incantat in momentul in care am luat hotararea sa ma cazez la hotelul Royalton Hicacos. Stiu ca acest lucru este ok pentru ca asa mi-a dicta intuitia. Si cred ca acest lucru inseamna ceva.

Asadar, dupa cum spuneam, dupa ce am ales hotelul din pliantele gasite cu oferte Cuba am zis sa vad mai multe imagini cu locul unde este localizata caldirea unde imi voi petrecere sarbatorile de iarna. In urma vizionari pot spune ca am ramas extrem de impresionat de ceea ce am vazut. Adica, nu numai ca au niste locatii superbe, dar si modul in care  este amplasat hotelul mi-a placut foarte mult.

Eu de meserie sunt arhitect si ma uit de fiecare data la chestiuni de genul cum este asezata cladirea, in ce peisaj si la tot felul de chestiuni de genul asta. Stiu, poate sa fie socotit defect de meserie, dar asta este. Asa este cand te logodesti cu munca, incepi sa o vezi in tot si in toate.

In orice caz, eu sunt super multumit de alegerea facuta si abia astept sa inceapa concediul de iarna in Cuba. Nu am petrecut nicioada un Craciun in aceasta tara si pot spune ca abia astept sa vad ce poate sa ofere. Si da, o spun si pe aia dreapta, mie nu prea imi place frigul. Eu sunt mai mult cu caldura, soarele si plajele calduroase. Si in caz ca va intrebati daca imi place Craciunul pot sa va spun ca da, imi place enorm de mult, dar sa fie cu o bere rece pe plaja insorita.

Related Post

Leave A Comment