Uncategorized

Unde poti conduce o Tesla in Romania

Posted by andrei

Producatorul american de masini electrice Tesla este poate cel mai cunoscut datorita performantelor ridicate pe care le-a impus si care sunt greu de atins de catre altii mult mai cunoscuti. In schimb, modelele Tesla nu sunt atat de accesibile in Europa si cu atat mai putin in tara noastra. Totusi, aici intervine Teslounge, partenerul perfect al tuturor celor care vor sa programeze un test drive cu Tesla in Romania.

Este bine de stiut ca toate autoturismele Tesla sunt eligibile programului Rabla Plus, iar Teslounge ofera tot sprijinul necesar in vederea obtinerii actelor necesare. Subventia oferita de stat insumeaza 45000 de lei, iar suma poate fi suplimentata cu 7500 de lei prin programul Rabla Clasic. Cu alte cuvinte, oricine isi doreste un autoturism Tesla in Romania in poate obtine cu un discount generos de peste 10.000 de euro.

Tesla a cucerit lumea autoturismelor electrice cu numai patru modele, iar fieacare dintre acestea sunt disponibile prin intermediul Teslounge. Cel mai accesibil din punct de vedere financiar este Model 3 care vine cu performante de top, de la autonomie de 567 de kilometri, viteza maxima 261 km/h si sprint de la zero la 100 km/h in numai 3.3 secunde. Cine isi doreste, totusi, mai mult spatiu, se poate orienta catre Model Y care promite o autonomie de pana la 480 de kilometri, viteza maxima 241 km/h si sprintul pana la 100 km/h se face in doar 3.7 secunde.

In schimb, familistii care au nevoie de si mai mult spatiu pot alege Model X, unul dintre cele mai populare modele ale gigantului american si unul dintre cele mai rapide SUV-uri. Autonomia este generoasa, de 547 kilometri, viteza maxima este de 262 km/h, iar pentru a ajunge la 100 km/h are nevoie de doar 2.6 secunde.

Iubitorii de viteza, cu siguranta, nu vor fi dezamagiti de Tesla Model S care poate parcurge pana la 837 kilometri la fiecare ciclu de incarcare, viteza sa maxima fiind de 322 km/h, pe cand 100 km/h de la zero se ating in numai 2,1 secunde.

Poti opta pentru un test drive Tesla in Romania cu ajutorul Teslounge, iar pe aceasta cale vei afla si totul despre cat de sigure sunt toate modelele. Masinile electrice nu dispun de un motor cu ardere interna, ceea ce presupune ca zona de deformare controlata poate sa gestioneze mult mai bine modul in care este distribuita energia transferata in timpul unui impact pentru ca ocupantii sa fie cat mai bine protejati.

De asemenea, este importanta si protectia la impactul lateral care este favorizata de imbinarea intre montantul central si structura de bare de sustinere care au acelasi rol, protejand atat soferii, cat si pasagerii. Si riscul de rasturnare este foarte scazut pentru ca setul de baterii este montant in podea, ceea ce presupune ca centrul de greutate este foarte coborat.

Related Post

Leave A Comment